MĂSURI DE ORDINE PUBLICĂ CU OCAZIA EVENIMENTULUI „NOAPTEA MUZEELOR”

Jandarmeria București va asigura ordinea şi siguranţa publică în zona a 14 instituţii culturale din Bucureşti, deschise publicului, în noaptea de 18/19 mai a.c., cu ocazia evenimentului „Noaptea Muzeelor”.

Jandarmii bucureșteni vor supraveghea desfăşurarea vizitelor la muzee şi la alte instituţii culturale din Capitală şi vor patrula pe principalele trasee de deplasare ale vizitatorilor, pentru prevenirea actelor de tulburare a ordinii publice.

Jandarmii vor fi prezenţi în zonele unde există mari aglomerări de persoane, în staţiile S.T.B. şi pe liniile mijloacelor de transport în comun care duc către obiectivele deschise.

Pentru evitarea incidentelor nedorite şi a oricăror situaţii de natură să tulbure ordinea publică, Jandarmeria București face următoarele recomandări:

  • cei care participă la acest eveniment să manifeste răbdare, să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi să evite implicarea în conflicte de orice natură;
  • în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, să solicite ajutorul jandarmilor aflați în apropiere;
  • să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale.

 

 

SERVICIUL INFORMARE, RELAŢII PUBLICE ŞI CU PUBLICUL